Прозорец продажби и предложение
Прозорец продажби и предложение
Не е ли възможно при прозореца на продавачките на магазина да не се вижда горното меню(операции, фактури и т.н), защото повечето клиенти слагат така мониторите да ги вижда и клиента а това което се вижда отгоре мислия че е по добре клиентите да не го виждат. Аз мислия че това може да се реши по един начин от който ще има и две ползи. Едното че клиентите ниама да го виждат а и второ така може да се реши въпроса със проверките на външни лица. А и клиенти ме посъветваха нещо което ще се опитам да го опиша тука. Относно Limited достъпа. Не мога да го сложа на един шеф на магазин и да го показва при проверки тъй като при този достъп някой опции се скриват други изписва "Забранен достъп" едва ли някой ще повярва че един шеф може да има забранен достъп. Предложени: Според мен и според предложения на клиенти най-добре би било според правата които се конфигурират за достъп на дадениа потребител само това да излиза в менютата . Тоез опциите на програмата да се вкючват(виждат) само ако има прао да работи с него. Ако не то просто да не се вижда вместо да изписва забранен достъп. Така би било по лесно да се настрой потребител и за пред (чужди лица) 

Въпроса не е да се виждат и да изписват забранен достъп. Добре главното меню не мойе да се скрие. Но аз имам предвид под менютата да се вийда тожа само за което има права. Както се скриват при limited достъпа. Обаче това нешто да става с правата така да се скрива, а не пак всички опции да се вийдат и а изписва забранен достъп. Наи лесно би било за което има право само то меню се вижда за което няма право просто изчезва менюто.
Според мен airking иска да каже да се направи така че на кодовете които не са limited и имат някои спряни права организацията да е както на limited а именно спряните нправа да не се виждат въобще. Просто като цяло да няма такова съобщение забранен достъп, което не е лишено от логика при работа с клиенти. Все пак решението е на кантар вие преценете